Rally lydighed

TILMELDING

Tilmelding inkluderer 5 x 60 min træningstimer

*Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden, samt at du er informeret om at tilmeldingen er bindene. Kursusgebyret vil under normale omstændigheder ikke blive refunderet, men ved særlige situationer og hvis holdet ikke oprettes, kan gebyret returneres. Du bekræfter ligeledes at al træning forgår på eget ansvar.

Om rally lydighed

Læs mere – eller tilmeld dig et hvalpehold her på siden

Rally for begynder

På dette hold kan alle deltage, da det er planlagt for dig der ikke kender til Rally lydighed eller har en hund, der ikke før har trænet Rally.
Rallysporten er baseret på lydighed og samarbejde imellem hund og fører, hvor det ikke kræves, at udførelsen af øvelserne er så præcise, som i andre lydigheds sportsgrene.
En sjov og varieret lydighedshundesport, hvor du og din hund skal gå en bane, hvor der er placeret 10-20 skilte. På hvert af skiltene står/vises der en øvelse, som i sammen skal udføre.

Ved Rallylydighed er det tilladt føreren, at rose og tale med sin hund og det er også tilladt at bruge signalerer til sin hund både verbalt og med håndsignaler.
Dette gør, at næsten alle kan være med, uanset race/racer og er med til at gøre gør Rallysporten så populær.

Målet med træningen kan være:
• Aktivitet af sin hund også den ældre hund.
• For at have et mål med sin hverdagstræning.
• Opbygge samarbejde med sin hund, på en kreativ måde.
• For at stille i konkurrencer.

Det optimale for, at deltage på holdet vil være, hvis du har deltaget på hvalpe eller lydighedshold og/ eller, at din hund kan være på plads, sit, dæk og følge dig med line på.

Første gang vi mødes vil der være introduktion til Rally samt træning på grundkompetencerne, der er det fundamentet der er ønskelig for at kunne udføre øvelserne i rally.
Ved de næste træningsgange vil der trænes på skiltene og på små rallybaner, så holdet ved afslutningen, kan gå en lille let begynderbane.

Mit mål er, at give dig redskaber, så du selv kan arbejde med øvelserne imellem trænings gangene
At undervise dig i teknik til at udføre øvelserne som er illustreret på skiltene.
Øge dit samarbejde med din hund
At introducerer dig til hyggelige, glade og sjove træningstimer hvor både du og din hund bliver aktiveret på en sjov måde.
Der deltager max 6 på holdet.
Jeg glæder mig til at undervise på dette”anderledes” lydighedshold

Datoer torsdage fra d.14/5-18/6 fra kl.18:15 – kl.19:15 OBS INGEN TRÆNING d. 21/5 ( Kristi himmelfartsdag)

Pris: 600 kr for 5 x 6o min. ALLE PLADSER OPTAGET

Beløbet bedes indbetales på kontonummer 2277-5908733667 eller på Mobil Pay 51 88 26 88 for, at reserver en plads på dette hold.