Nose work

TILMELDING


*Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden, samt at du er informeret om at tilmeldingen er bindene. Kursusgebyret vil under normale omstændigheder ikke blive refunderet, men ved særlige situationer og hvis holdet ikke oprettes, kan gebyret returneres. Du bekræfter ligeledes at al træning forgår på eget ansvar.

Beløbet bedes indbetales på kontonummer 2277-5908733667 eller på Mobil Pay 51 88 26 88 for, at reserver en plads på dette hold.

Om nose work

Læs mere – eller tilmeld dig et hold her på siden

Nose Work er en ny populær hundesport i Danmark. Sporten udspringer fra Amerika, hvor tre erfarne hundefolk Ron Gaunt, Amy Herot og Jill-Marie O´Brien, med deres store erfaring og interesse fra eftersøgning med hunde, har grundlagt K9 Nose Work. Ideen med sporten har været, at give almindelig hundeejere, ved brug af lette metoder mulighed for, at aktivere deres hunde med næsearbejde samt lære dem eftersøg på forskellige dufte. Alle kan deltage, uanset race alder eller trænings erfaring. Hunde der ikke er gode til andre hunde eller usikre hunde, vil også have stor glæde af næse arbejde. Man er på enkeltvis når der trænes. Man kan deltage på holdene som adspredelse/aktivitet for sin hund eller hvis man ønsker, at deltage i konkurrencer inden for sporten.

Hunden søger i 4 miljøer:

Afhængig af holdes niveau søger vi på dufte af:

På holdene arbejder vi med:


Trin 1 – Begynderhold

Som deltager på dette hold, starter vi med det helt grundlæggende i søgearbejde, hvor vi ønsker at ligge et solidt fundament for hunden som vi kan bygge videre oven på. Vi starter med, at søge på godbidder i forskellige miljøer, hvor vi især har fokus på hundens søge adfærd, at lære hunden at arbejde selvstændigt, sikker og vedholdende samt styrke hundes selvtillid. Dette udfører vi ved, at motivere hunden med godbidder, legetøj og  masser af ros  i et trygt miljø. Når hunden søger efter godbidder og/eller legetøj, lære du at læse din hunds signaler og kropssprog, som skal bruges når hunden starte på lavendel duft søg. Hundene vil være en på ad gangen og der kræves ingen forudsætninger for at deltage på holdet.

I vil sidst i forløbet bliver introduceret for parret duft af godbid og lavendel duft,

Der kan  forekomme træning i forskellige miljøer og på andre steder end på træningspladsen.

Min. 4 deltager

Datoer:

Pris:

Ved tilmeldingen  bedes du indbetale beløbet på Mobile Pay 51 88 26 88 for, at reserver en plads på dette hold.


20180114-AE1I4311Grafiko_preview

Trin 2 – Fortsætter hold

Forudsætning for at deltage på dette hold er, at du har deltaget på trin 1 begynderhold eller hvis din hund har været på  introduktion på godbid søg.  På dette hold starter vi med at bygge videre på det fundamentet vi bygede op med godbidder ved, at præsentere hunden for en grundig introduktion af  Lavendel duft.

Vi ønsker forsat at det skal være sjov for hunden i jagten på duften og forsætter med at styrke hundens motivation for at søge, ved at starte med at søge på parrer lavendel/godbidder duft for, at arbejde os hen imod at lære hunden at finde ren lavendel duft. Vi vil studere hundes adfærd når den finder duftkilden samt lære at læse dens søge adfærd.

Der kan  forekomme træning i forskellige miljøer og på andre steder end på træningspladsen, dette for at lære hunde at søge i forskellige miljøer.

Ved tilmelding bedes du vælge Trin 2 , samt indbetale beløbet på Mobile Pay 51 88 26 88 for, at reserver en plads på dette hold.


20180114-AE1I3266Grafiko_preview

Trin 3 – Øvet hold

Forudsætningen for at tilmelde sig dette hold er at du har deltaget på Trin 2 eller at din hund kan arbejde med ren lavendel duft. Her arbejder vi videre med at træne på de udfordringer hver enkelt har. Vi træner sikkerhed ved duftkilden, øver os i at blive bedre til at  læser vores hundes kropssprog og signaler , når de har duftkilde. Her vil vi udfordre hunden med  variationer i træningen og miljøet, arbejde med føres holdninger og ubeviste signaler til hunden, og meget mere  ;-).

Vi træner både på ukendte og kendte momenter/baner for, at både føreren og hunden kan øve sig i at gebærde sig til en Nose work prøve. Det forgår stadigvæk i et positivt trænings miljø hvor der er plads til at tage hensyn til hver enkelt.

Der vil alt efter niveauet på holdet, blive introduceret eukalyptus duft sidst i forløbet.

For at deltage på dette hold, må der forventes at jeg planlægger træning i forskellige miljøer og på andre steder end på træningsplads

Datoer: se under Trin 4

Pris

Ved tilmelding bedes du skrive Trin 3 , samt indbetale beløbet på kontonummer 2277-5908733667 eller på Mobile Pay 51 88 26 88 for, at reserver en plads på dette hold.

PTrin 4 – Ekspert hold

Forudsætningen for at deltage på dette hold er, at din hund er sikker på ren lavendel duft. På holdet her vil I også blive præsenteret for eukalyptus samt kombinerende dufte . Der vil være mulighed for at søge på både tilgængelige og utilgængelige placeringer med forstyrrelse øvelser og dufte. Vi træner videre med de udfordringer hver enkelt har og det forgår stadigvæk med variationer i søge miljøet.Træningen forgår stadigvæk i et positiv trænings miljø, hvor der er plads til at tage hensyn til hver enkelt.


Ved tilmelding bedes du vælge Trin 4 .