Enetimer

TILMELDING

Tilmelding inkluderer 1 x 60 min træningstime

*Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden, samt at du er informeret om at tilmeldingen er bindene. Kursusgebyret vil under normale omstændigheder ikke blive refunderet, men ved særlige situationer og hvis holdet ikke oprettes, kan gebyret returneres. Du bekræfter ligeledes at al træning forgår på eget ansvar.

Om enetimer

Læs mere – eller tilmeld dig et hold her på siden

Enetime eller 2 til en time

dog-training2

Du kan vælge enetimer hvis du har et trænings problem/ problemer, som du ønsker intensiv instruktør hjælp til, eller hvis din hund stresser på træningspladsen og ønsker redskaber og gode råd til håndtering af dette. ( ikke adfærdsproblemer ). Eller man kan vælge 2 ejer med 2 hunde til en time intensiv træning, dette kunne være for jer, der lige har et specifikt træningsproblem, som I ønsker hjælp til. Her kan To til træning være en mulighed, sideløbende med andre hold eller træning. Eksempler på træningsproblemer:  

Pris: 400 kr. for 60 min. Prisen er for en hund

Pris: 550 kr. for 60 min. Prisen er for to til træning, med to hunde.

Beløbet bedes indbetales på kontonummer 2277-5908733667 eller på Mobil Pay 51 88 26 88 for, at reserver en plads på dette hold.