Unghunde/begynder -hold

TILMELDING


*Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden, samt at du er informeret om at tilmeldingen er bindene. Kursusgebyret vil under normale omstændigheder ikke blive refunderet, men ved særlige situationer og hvis holdet ikke oprettes, kan gebyret returneres. Du bekræfter ligeledes at al træning forgår på eget ansvar.

Om unghunde/begynder- hold

Læs mere – eller tilmeld dig et hold her på siden

Dette hold er til dig der vil blive ”skrap” til hverdagslydighed og som ønsker at aktivere din hund i hverdagen med sjove øvelser, samt udvide/ vedligeholde af indlærte øvelser. Vi træner videre på grundøvelserne i almindelig lydighed samt sjove øvelser, hvor både hund og ejer bliver aktiveret på en hyggelig og sjov måde.Har du en lømmel / ung hund eller har du aldrig rigtig nået at gå til træning med din hund, så er dette hold lige noget for dig. Du kan deltage med hunde fra ca. 6 mdr. ældre hunde er også meget velkommen. Vi træner konkret på:

Jeg tilbyder:

Datoer:

Pris:
Holdet oprettes kun ved mindst 5 deltager

Beløbet bedes indbetales på kontonummer 2277-5908733667 eller på Mobil Pay 51882688 for, at reserver en plads på dette hold.